A vadonatúj Guide to Poker Range

A c-játékok sokszínűségének vezérlése a húzóiddal biztosítja, hogy sokféle blöffel rendelkezel, és jó lapokat szerezhetsz, amelyek összekapcsolódnak a turn vagy a friss tó számára. Ha vegyes megközelítést alkalmaz, akkor az egymás fogadásait és a leghatékonyabb flösshúzóival történő csekkeket is figyelembe veszi, ez egy egyszerű kezelés a tartomány egyensúlyára. Sokak számára, akik az összes legnagyobb flösszben szerepeltek, ugyanazt a monoton táblát hozták, egy okos ellenségnek képesnek kell lennie arra, hogy kihasználja a tiédet. Web alapú pókerprofiként egész nap meg kell küzdened a hosszabbítási fogadásokkal (c-bets). Függetlenül attól, hogy pozíción kívül kell-e védenie a nagyobb vakot, amely egyébként közvetlenül a lapítás és a javítás után van elhelyezve, számos különböző flopnál folytatni fog egy fogadást.

Megváltozik a tábla hangulati formája, semmi sem védheti ajándékunk biztonságát. Általában a wii javaslata a jó kezek lassú megjátszására – mindig több pénzt nyerhetsz a pontos játékkal –, de van egy időszak, és lépésenként egy területet tudsz játszani a pókeren belül. Állítsunk fel egy konkrét analógiát annak megállapítására, hogy mi történik itt. Egy játékos a status elején limpel, az új kulcs túllimpel, a kisvak befejezi, és te is passzolsz 86o-val a hatalmas vakról.

  • Ami az unokatestvér erejében veszít, az annak eredménye, hogy az ellenfél bebizonyította, hogy kiváló polarizált változatossága van.
  • Ha egyszer 3 betettél, és most már jogosultságod van, akkor ki kell használnod a flop utáni érzést.
  • A legtöbbet ebben az érzésben érheti el, mert Ön generálja a választási eljárást.
  • Abban az esetben, ha úgy tűnik, hogy az ő hajlításra hajlamos, akkor bányászhatja azokat, amelyek polarizált 3-as lépéssel rendelkeznek.
  • Még egyszer, ez a fickó, akkor könnyedén a végén egy nagy bajnok lesz, akinek partnerei változtatnak, hogy segítsenek a megközelítésében.

Bár nézd meg ezeket nem, a fenti leegyszerűsített képet felhasználhatjuk a vadonatúj stratégiai változatok megjelenítésére a többutas tárolókban. A Champion nagyon magas szortiment erényt (~57 százalék) biztosít ezen a táblán, mivel a teljes házak csúcsintenzitása van, és jó-nagy lapokat fogsz kapni. Ezért a Championnak egy igazán magas c-választási stratégiát kell végrehajtania.

Nézd meg ezeket: Mtt Casino póker Előnyök és hátrányok

A vadonatúj Guide to Poker Range

Különösen akkor akarunk túllicitálni, ha nem praktikus, hogy a kihívónk olyan hatékony adjon a tartományban, amely felülmúlja az igazán értékes overbet sokféleségünket. Láttam, hogy valaki lassan megtapasztalja, hogy az Ön tábláit megtapasztalja, és Ön gyakran választhat táblákat. Csak lassan kockáztatja az overpairs-eket, és a táblákon létesítheti az izmos monitorokat. Ennek az az oka, hogy ezekben a chat-szobákban, ha ránézel, nagyon feltűnőek, olyan dolgok vannak, mint az A-K, K-Q stb., ami azt jelenti, hogy erősebb adakozást kell találnod, hogy bekerülj a vizsgálódási változatosságodba. Ellenkező esetben egy nagyszerű szakember egyszerűen fogadást tesz, és Ön hatalmasat fog játszani, miután megnézték az ilyen típusú chatszobákat, és mindig nehéz helyeken köthetnek ki.

Használja ki a túl merev játékosokat

Mind a flop előtti, mind a flop-stratégiával foglalkozunk, valamint azzal a móddal, ahogyan változtatni kellene az ellenség képzettségi szintjétől függően. Adj például 99-et és AT-kat, amelyek túl szegények ahhoz, hogy növeljék a lelkes UTG-nyitást, és jobban teljesítenek, ha három-bet potot vitatsz meg a CO széles választékával. Akárcsak az új UTG boost esetében, a BB háromjátékos kínálata lineárisabbá válik, ha a BTN hív. Az UTG no hívások javulásával szemben a BB AQ-inak éles EV-je van a dos.39bb-től, amikor hív, és 2,25 bb-ot növelve, hogy mindig telefonáljon.

És az a Hand Boost?

A vadonatúj Guide to Poker Range

Mivel a feltételen belüli preflop emelő, potenciálisan c-fogadhat úgy, hogy a legtöbb kéz a kapcsoló preflop kezdőtartományában van. Ugyanúgy, mint az egyszeri emelt potokban, ezek a chat szobák a legújabb, flop előtti 3-as licitálót részesítik előnyben a piacvezető párok magasabb eloszlása ​​és a saját diverzitása miatt. Ha hozzáadjuk azt a bizonyított tényt, hogy a státuson belüli labdajátékos lelkes overpair-t mutat, és a legjobban tud olyan jobb rúgót rúgni, amelyet a védője nem, akkor egy nagyon magas szabályszerűségű c-tét szükséges. Hatékony kaszinó pókerjátékosnak elengedhetetlen, hogy teljes legyen, ismerje a különbségeket, ha figyelembe vesszük a c-gambling dolláron belüli online játékot és a versenyeket.

Ami Andres egyéb választási lehetőségeit illeti, természetesen előfordulhat, hogy nem dobja be, és akkor van értelme felvenni vele a kapcsolatot, de alacsonyabb, mint a legjobb pozícióból. A hívás az Ön felé való átjutás első számú lehetőségét jelenti a blöff megfontolására-növelésére, ez kétségtelenül az EV az asztalra kerül. Én vagyok, és rengeteg pénzt keresek a 2/5-ével szemben álló LAG-ban, csak aki nem tud segíteni az emelésben, addig hagyja magát, amíg meg nem látja, hogy egy jó bukás közeleg, és elveszíti a tartomány 80 százalékát. Abban minden bizonnyal igazad van, hogy az alive 3bet sokkal ritkább, és ezért erősebb, mint a vonalon, ezért érdemes többet dobnod 3b-ig az átlagos tartásoddal együtt, hacsak nem nagyon mélyen.

A vadonatúj Guide to Poker Range

A sima, egységes stílus mindig megfelelőbb véleményeket eredményez. Nagyon, bármilyen típusú a szereped, van egy módszered a kézi felügyeletre. Ne keverje össze a flop előtti laza cuatro-bet nevet egy vesztes élvezeti cikkel.

Kezek #5

Vállalkozási ösztönző jóváírásra került az Ön igényeinek 72 alkalommal történő kifizetése után a Minősített Fogadástól, mert az an keresni. A nem visszavonható hozzáadott bónusz tétjeként odaítélt bónusz 14 napon belül lejár. (A próbafogadás akkor fordul elő, ha kétségtelenül a játékos hírnevéből adódóan, akinek volt módja a fogadás meghosszabbítására a legújabb korábbi útvonalon, nem tette meg. A jó lineáris tartomány egy olyan szingli, amely magában foglalja az erős, közepes elektromosságot és lesz szegény kezek.

Tags: No tags

Comments are closed.